Mysidia Adoptables Support Forum  

Home Community Mys-Script Creative Off-Topic
Go Back   Mysidia Adoptables Support Forum > Projects > The Bug Tracker > Bug

Notices

I can't find class_php to fix my errors Issue Tools
issueid=63 03-12-2021 01:04 PM
Member
I can't find class_php to fix my errors

My website is hosted on a subdomain, so I tried to fix errors in my script by using this and this. I can't find the class_php file, and the class_pagination.php doesn't have www in it. I'm running php 5.6


Actually I found www in class_mysidia.php or whatever it's called. But I think I realized the problem, my site isn't subdomain.domain.com, it's domain.subdomain.org. What do I need to change the format to in this case? And do I just need to edit the class_mysidia.php file
Issue Details
Project The Bug Tracker
Category Unknown
Status Not a Bug
Priority 2
Affected Version Mys v1.3.5
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 0
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)

03-15-2021 05:07 PM
Administrator, Lead Coder
 
This is not a bug, and there was never a file called class_php.
Reply
03-15-2021 07:36 PM
Member
 
Then why did you say there was?
Reply
03-15-2021 09:15 PM
Member
 
Quote:
Originally Posted by PixelRobot
Then why did you say there was?
HOF said class_page and class_pagination :)
Reply
03-15-2021 09:43 PM
Member
 
Quote:
Originally Posted by parayna
HOF said class_page and class_pagination :)
Ohh ok, I see now. But I don't think that fix would fix my issue because my site isn't hosted like subdomain.domain.com, it's domain.subdomain.org
Reply
03-16-2021 12:48 PM
Administrator, Lead Coder
 
In future, post this kind of questions on the main forum(Questions & Support subforum). This one is for our users to report bugs, its not a Q&A section.
Reply
03-16-2021 01:26 PM
Member
 
Quote:
Originally Posted by Hall of Famer
In future, post this kind of questions on the main forum(Questions & Support subforum). This one is for our users to report bugs, its not a Q&A section.
I did, but no one answered me and the one person who did said to post here 🙄 I don't get how you can run a script where it's common knowledge that everyone who tries to install it by themselves get errors, and then not help people when they ask for it. I've been trying to get it running for months.
Reply
Reply

Issue Tools
Subscribe to this issue

All times are GMT -5. The time now is 07:22 AM.

Currently Active Users: 312 (0 members and 312 guests)
Threads: 4,078, Posts: 31,984, Members: 2,016
Welcome to our newest members, jolob.
BETA





What's New?

What's Hot?

What's Popular?


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
vBCommerce I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
vBCredits I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
Emoticons by darkmoon3636