Mysidia Adoptables Support Forum  

Home Community Mys-Script Creative Off-Topic
Go Back   Mysidia Adoptables Support Forum > Mysidia Adoptables > Questions and Supports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-09-2020, 08:06 PM
Gliderluv68 Gliderluv68 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 4
Gender: Female
Credits: 225
Gliderluv68 is on a distinguished road
Default after install all i get is a blank page

i have tried everything i uploaded with no problems i
i installed the script with no problems after install i get a blank page
i deleted and tried again and no change and i get no error message
i tried various versions of php between 5.3 and 5.6
i have complete control over my server but i don't know what else to try
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2020, 08:14 PM
Micolai's Avatar
Micolai Micolai is offline
Loving Mysidia
 
Join Date: May 2020
Location: Tennessee
Posts: 87
Gender: Female
Credits: 4,591
Micolai is on a distinguished road
Default

A lot of people I know said that happened to them when they tried to manually install, so they actually had to resort to asking Famer if he'd install it for them. You might consider sending him a message about it. �� He's installed both my sites for me, no issues.
__________________
"You try you fail, you try you fail, but the only true failure is if you stop trying. So try again." - Haunted Mansion
Reply With Quote
  #3  
Old 10-09-2020, 09:30 PM
Hall of Famer's Avatar
Hall of Famer Hall of Famer is online now
Administrator, Lead Coder
 
Join Date: Dec 2008
Location: Somerville
Posts: 4,412
Gender: Male
Credits: 172,940
Hall of Famer is on a distinguished road
Default

The script should work for PHP 5.3 to 5.6, so its likely not a problem with PHP. Do you have mod_rewrite enabled on your apache server? And do you have PDO installed on your PHP(which should be available by default).

Check if you have an error_log file in public_html, or /logs/yoursite.com.php.error.log outside of the public_html folder if you cant find error_log. The info from error_log will be especially helpful troubleshooting the issues.
__________________


Mysidia Adoptables, a free and ever-improving script for aspiring adoptables/pets site.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-14-2020, 04:32 AM
Gliderluv68 Gliderluv68 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 4
Gender: Female
Credits: 225
Gliderluv68 is on a distinguished road
Default

these are the only 2 lines in the 1st error log

[13-Nov-2020 23:31:31 UTC] PHP Fatal error: Cannot use 'Object' as class name as it is reserved in /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/resource/native/object.php on line 20
[13-Nov-2020 23:43:52 UTC] PHP Fatal error: Cannot use 'Object' as class name as it is reserved in /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/resource/native/object.php on line 20

this is the only line in the 2nd error log

[14-Nov-2020 09:29:23 UTC] PHP Fatal error: Cannot use 'Object' as class name as it is reserved in /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/resource/native/object.php on line 20
Reply With Quote
  #5  
Old 11-14-2020, 02:30 PM
Kyttias's Avatar
Kyttias Kyttias is offline
Premium Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 845
Gender: Unknown/Other
Credits: 45,494
Kyttias is on a distinguished road
Default

PHP Code:
Fatal errorCannot use 'Object' as class name as it is reserved 
Can you confirm again you're using PHP5.6 or lower? Object is only a reserved name as of PHP7.2 - this error does not exist on lower version. (It can take several minutes or even hours for hosting refresh after requesting a downgrade to a lower version.)
__________________
Please do not contact me. I cannot offer tech support on any coding I've done prior to 2018.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-14-2020, 05:02 PM
Gliderluv68 Gliderluv68 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 4
Gender: Female
Credits: 225
Gliderluv68 is on a distinguished road
Default

yes i am running php 7
i had to set it back up to a higher version of php phpbb it wouldnt run it on the lower php setting
so there isnt a way around it huh?? i will have to buy a new domain to run this then
i just wish i knew if it was the right kind of script for the kind of site i want to build
which is a site people can adopt a virtual sugar glider pair and breed the different colors of gliders
is this script anything like that??
Reply With Quote
  #7  
Old 11-14-2020, 09:22 PM
Gliderluv68 Gliderluv68 is offline
Member
 
Join Date: Sep 2020
Posts: 4
Gender: Female
Credits: 225
Gliderluv68 is on a distinguished road
Default

i set my php to 5.6 and this is the new error

[15-Nov-2020 02:18:18 UTC] PHP Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'DateTime::__construct(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone.' in /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/class_visitor.php:14
Stack trace:
#0 /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/class_visitor.php(14): DateTime->__construct()
#1 /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/class_visitorcreator.php(34): Visitor->__construct('192.82.10.18')
#2 /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/class_visitorcreator.php(20): VisitorCreator->create_guest()
#3 /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/class_mysidia.php(273): VisitorCreator->create()
#4 /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/class_mysidia.ph in /home2/sugargli/public_html/adoptables/classes/class_visitor.php on line 14
Reply With Quote
  #8  
Old 11-14-2020, 11:50 PM
Kyttias's Avatar
Kyttias Kyttias is offline
Premium Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 845
Gender: Unknown/Other
Credits: 45,494
Kyttias is on a distinguished road
Default

According to my brief google search, it sounds like your PHP installation does not have a default timezone set, which is highly unsual.

You need to set the time zone, either using php.ini (which you may need to ask customer support to do for you if you don't have access to edit that yourself) or with the php function date_default_timezone_set() in the file where the error is happening.

Via php.ini (this will fix it everywhere):

PHP Code:
[Date]
Defines the default timezone used by the date functions
http://php.net/date.timezone
date.timezone Europe/London 

Or using php (before the line that has the error):
PHP Code:
date_default_timezone_set("Europe/London"); 
For a list of example timezones, https://secure.php.net/manual/en/timezones.php has the list of supported timezones in php. (Click a content, and then paste in a value found on one of these pages.)
__________________
Please do not contact me. I cannot offer tech support on any coding I've done prior to 2018.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:43 PM.

Currently Active Users: 290 (1 members and 289 guests)
Threads: 4,035, Posts: 31,786, Members: 15,691
Welcome to our newest members, justashleywalker.
BETA





What's New?

What's Hot?

What's Popular?


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
vBCommerce I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
vBCredits I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
Emoticons by darkmoon3636