Mysidia Adoptables Support Forum  

Home Community Mys-Script Creative Off-Topic
Go Back   Mysidia Adoptables Support Forum > Mysidia Adoptables > Addons and Modifications > Mys v1.3.x Mods

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 09-25-2014, 08:20 AM
IntoRain's Avatar
IntoRain IntoRain is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2013
Location: Portugal
Posts: 461
Gender: Female
Credits: 14,415
IntoRain is on a distinguished road
Default

Ah, I see. I think the error is because the value is an integer and "None" was a string. Since the values can't be null, they don't need a default value, so I think it won't hurt to remove it
I hope it works! :)

edit: Added a step I forgot to the tutorial...
__________________


asp.net stole my soul.

Last edited by IntoRain; 09-27-2014 at 10:33 AM.
Reply With Quote
  #22  
Old 10-04-2014, 03:20 PM
parayna's Avatar
parayna parayna is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Devon, UK
Posts: 312
Gender: Female
Credits: 8,759
parayna is on a distinguished road
Default

Heya ^_^ I am using this Mod (everything works great!) but do you know how I would change the time zone? I am in the UK, see, and it is set in a time zone 5 hours back (so like at 9 my time, it says it was posted at 4, for example)

Thank you ^_^ (I just want it UK time because I am from the UK XD) Also, if there is a way for it to automatically detect a user's time zone and change the times for them that would be great as well! (But I know little about coding so I have no idea how that would be possible...)
Reply With Quote
  #23  
Old 10-04-2014, 04:10 PM
IntoRain's Avatar
IntoRain IntoRain is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2013
Location: Portugal
Posts: 461
Gender: Female
Credits: 14,415
IntoRain is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by parayna View Post
Heya ^_^ I am using this Mod (everything works great!) but do you know how I would change the time zone? I am in the UK, see, and it is set in a time zone 5 hours back (so like at 9 my time, it says it was posted at 4, for example)

Thank you ^_^ (I just want it UK time because I am from the UK XD) Also, if there is a way for it to automatically detect a user's time zone and change the times for them that would be great as well! (But I know little about coding so I have no idea how that would be possible...)
Glad it's working for you!

You can set the DateTime thingy to your timezone, but I don't think it's possible to set it to the user's timezone. Perhaps with javascript, but I'm not really sure how

Check the file newsview.php inside admincp/view, and search for this part:

PHP Code:
public function create(){
    
$mysidia Registry::get("mysidia");
    
$document $this->document;
    
$document->setTitle("Create");
        
    if(
$mysidia->input->post("submit")){
        
$todayDate = new DateTime;

                
//add the following line:
        
$todayDate->setTimezone(new DateTimeZone('Europe/London'));

        
$date $todayDate->format('Y-m-d H:i:s');
//rest of the code here 
I assumed London, but here's the list of available timezones you can use: http://php.net/manual/en/timezones.php

I just used it for my country and it's 1 hour behind lol
__________________


asp.net stole my soul.
Reply With Quote
  #24  
Old 10-04-2014, 06:16 PM
parayna's Avatar
parayna parayna is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Devon, UK
Posts: 312
Gender: Female
Credits: 8,759
parayna is on a distinguished road
Default

OK! Thank you! ^_^ (And yeah, mine is the London one, good guess :P)

EDIT: Yay! It worked! Thanks! :D

Last edited by parayna; 10-04-2014 at 06:26 PM.
Reply With Quote
  #25  
Old 10-07-2014, 05:36 PM
parayna's Avatar
parayna parayna is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Devon, UK
Posts: 312
Gender: Female
Credits: 8,759
parayna is on a distinguished road
Default

Hi again! Sorry for the double post but I seem to have run into something... for some reason the CSS file part won't let me change it. And it is only working for one of my themes...

There aren't any errors popping up or anything, just the CSS of the news page doesn't work on my second theme (it's set to the default, blank one). I have put it into the same file I did to put it into my first theme, but it won't work.

I tried to change it as well (to better suit my first theme) but the images/colours won't change even when I remove the image link for the grey body image, and replace it with my own. Neither will the colours for the borders change when I add a different colour in... do you have any ideas as to what the problem could be? It's kinda confusing me... XD
Reply With Quote
  #26  
Old 10-07-2014, 06:00 PM
IntoRain's Avatar
IntoRain IntoRain is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2013
Location: Portugal
Posts: 461
Gender: Female
Credits: 14,415
IntoRain is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by parayna View Post
Hi again! Sorry for the double post but I seem to have run into something... for some reason the CSS file part won't let me change it. And it is only working for one of my themes...

There aren't any errors popping up or anything, just the CSS of the news page doesn't work on my second theme (it's set to the default, blank one). I have put it into the same file I did to put it into my first theme, but it won't work.

I tried to change it as well (to better suit my first theme) but the images/colours won't change even when I remove the image link for the grey body image, and replace it with my own. Neither will the colours for the borders change when I add a different colour in... do you have any ideas as to what the problem could be? It's kinda confusing me... XD
You might be editing the wrong .css file? The templates/main/media/style-city.css file is just for the main theme, other themes might be in different folders like templates/(other_theme)/.../file.css. Inspect your site's source code (right click > inspect/view code/or similar) to check which .css files it's using with that theme. Might be that xD
__________________


asp.net stole my soul.
Reply With Quote
  #27  
Old 10-07-2014, 06:08 PM
parayna's Avatar
parayna parayna is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Devon, UK
Posts: 312
Gender: Female
Credits: 8,759
parayna is on a distinguished road
Default

I made the themes myself and each theme uses a different style-city.css XD Unless you're not supposed to do that..? I just had trouble getting the bleedin' thing to work so I used the same name XD (just added different pictures for like the background and changed the colours in each one)

EDIT: Grr... got it working XD Finally, I managed to make the theme work with a differently named style-city.css. I changed it to style-red.css and refreshed the page and all of a sudden it decided to work! XD Thanks though ^_^

Last edited by parayna; 10-07-2014 at 06:10 PM.
Reply With Quote
  #28  
Old 12-08-2014, 11:28 AM
parayna's Avatar
parayna parayna is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Devon, UK
Posts: 312
Gender: Female
Credits: 8,759
parayna is on a distinguished road
Default

Hello, I know this hasn't been commented on for a while but do you know how to get the 'Send message to all users notifying about the existence of an update' button working? I think I recall you saying it doesn't work yet but I am thinking of trying to get it working..

Would it be possible to have it so that when that box is ticked it automatically updates the 'messages' database table? (Maybe not an email, just a PM on your site) As in, when you tick it every user on the site gets a PM from 'SYSTEM' or even just the admin...

Would that be possible? Sorry for bugging XD

~Parayna
Reply With Quote
  #29  
Old 12-08-2014, 02:45 PM
IntoRain's Avatar
IntoRain IntoRain is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2013
Location: Portugal
Posts: 461
Gender: Female
Credits: 14,415
IntoRain is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by parayna View Post
Hello, I know this hasn't been commented on for a while but do you know how to get the 'Send message to all users notifying about the existence of an update' button working? I think I recall you saying it doesn't work yet but I am thinking of trying to get it working..

Would it be possible to have it so that when that box is ticked it automatically updates the 'messages' database table? (Maybe not an email, just a PM on your site) As in, when you tick it every user on the site gets a PM from 'SYSTEM' or even just the admin...

Would that be possible? Sorry for bugging XD

~Parayna
Sorry, I didn't get back to this mod because my host started having problems and the loading times were too crazy to get anything done.

My idea was to send a PM to everyone in the site. The condition to send PM's is already there:

newview.php
PHP Code:
  else{
                            
            
$mysidia->db->insert("news",array("title" => $mysidia->input->post("newstitle"), "content" => $this->format($mysidia->input->post("pagecontent")), "user" => $mysidia->user->uid"date" => $date"posted" => "yes","allowcomment" => $allow));
            
                if(
$mysidia->input->post("allowmessage")){
                    
//$mysidia->db->insert("");
                
}
            } 
Next, inside the if, you'd need to retrieve all user ID's from the users table and use a loop to add the message to the messages table, one for each user (you might need the username instead of the userid, I don't remember which one the messages table uses x.x). This was my first idea, I wanted to do something prettier but I didn't come up with anything else lol
__________________


asp.net stole my soul.
Reply With Quote
  #30  
Old 12-09-2014, 01:23 PM
parayna's Avatar
parayna parayna is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Devon, UK
Posts: 312
Gender: Female
Credits: 8,759
parayna is on a distinguished road
Default

Thanks for replying ^_^ I might have a little go when I have more time XD

Thanks~
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
News Feed Yuki Night Suggestions and Feature Requests 0 01-30-2013 01:04 AM
Implementing A News Feed Yuki Night Questions and Supports 0 01-29-2013 06:25 PM
News feed script? Aasixx Staff Central 3 06-18-2012 03:06 AM
Adopts News Bloodrun Addons/Mods Graveyard 71 06-18-2009 02:13 PM
News 12345 Questions and Supports 9 05-10-2009 03:13 PM


All times are GMT -5. The time now is 11:12 AM.

Currently Active Users: 247 (1 members and 246 guests)
Threads: 3,943, Posts: 31,409, Members: 15,531
Welcome to our newest members, Oliviageorge098.
BER





What's New?

What's Hot?

What's Popular?


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
vBCommerce I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
vBCredits I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
Emoticons by darkmoon3636