Mysidia Adoptables Support Forum  

Home Community Mys-Script Creative Off-Topic
Go Back   Mysidia Adoptables Support Forum > Mysidia Adoptables > Tutorials and Tips

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 10-05-2018, 12:05 PM
Nairi Nairi is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Location: Germany
Posts: 12
Gender: Female
Credits: 519
Nairi is on a distinguished road
Default

Hi,

i had the same problem =/ my breeding is blank.
Reply With Quote
  #12  
Old 10-28-2020, 11:28 PM
Phoeniix Phoeniix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 60
Gender: Male
Credits: 2,427
Phoeniix is on a distinguished road
Default

Jump bumping this thread because the tutorial is VERY unclear, im not even sure where to put said code on the breedingview page.
Reply With Quote
  #13  
Old 10-29-2020, 01:28 AM
Kyttias's Avatar
Kyttias Kyttias is offline
Premium Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 845
Gender: Unknown/Other
Credits: 45,615
Kyttias is on a distinguished road
Default

None of this code goes in a breeding view page (as the breeding view page is the page where breeding happens). You'll either want to make a new page named whatever you want to display the lineage or perhaps shove into the pet profiles. Where you want to display the code is up to you. Most of what the code provided here does is modify the breeding page to save information needed to display a lineage wherever you intend to display it.
__________________
Please do not contact me. I cannot offer tech support on any coding I've done prior to 2018.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-29-2020, 10:42 AM
Phoeniix Phoeniix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 60
Gender: Male
Credits: 2,427
Phoeniix is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Kyttias View Post
None of this code goes in a breeding view page (as the breeding view page is the page where breeding happens). You'll either want to make a new page named whatever you want to display the lineage or perhaps shove into the pet profiles. Where you want to display the code is up to you. Most of what the code provided here does is modify the breeding page to save information needed to display a lineage wherever you intend to display it.
GOD BLESS YOU!!! im going to try this out today, nd also creating a new page i do that on notepad ++ and then upload it with the code to the server as a (nameoffile).php in the view file correct?

Update: so im running into the old problem i had where the page is blank when i try to breed two adoptables.

Last edited by Phoeniix; 10-29-2020 at 11:38 AM.
Reply With Quote
  #15  
Old 10-29-2020, 12:02 PM
Hall of Famer's Avatar
Hall of Famer Hall of Famer is offline
Administrator, Lead Coder
 
Join Date: Dec 2008
Location: Somerville
Posts: 4,412
Gender: Male
Credits: 173,355
Hall of Famer is on a distinguished road
Default

You should see some error messages if the page is blank, cant you ask your webhost to enable error reporting, or configure this yourself? Its more informative and helpful if you can see the error messages.
__________________


Mysidia Adoptables, a free and ever-improving script for aspiring adoptables/pets site.
Reply With Quote
  #16  
Old 10-29-2020, 01:12 PM
Phoeniix Phoeniix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 60
Gender: Male
Credits: 2,427
Phoeniix is on a distinguished road
Default

i have error messages turned on, still get a white screen.
Reply With Quote
  #17  
Old 10-29-2020, 03:14 PM
Hall of Famer's Avatar
Hall of Famer Hall of Famer is offline
Administrator, Lead Coder
 
Join Date: Dec 2008
Location: Somerville
Posts: 4,412
Gender: Male
Credits: 173,355
Hall of Famer is on a distinguished road
Default

Can you check the error_log file then? If its not logged on the screen, then maybe its there.
__________________


Mysidia Adoptables, a free and ever-improving script for aspiring adoptables/pets site.
Reply With Quote
  #18  
Old 10-30-2020, 12:52 AM
Phoeniix Phoeniix is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 60
Gender: Male
Credits: 2,427
Phoeniix is on a distinguished road
Default

ahh ive found the problem, its the displaying them part. I've created a new page called lineage and put the code into it it. how would i intergrade it
Reply With Quote
  #19  
Old 11-03-2020, 03:43 PM
Abronsyth's Avatar
Abronsyth Abronsyth is offline
A Headache Embodied
 
Join Date: Aug 2011
Location: NY
Posts: 1,006
Gender: Male
Credits: 57,930
Abronsyth is on a distinguished road
Default

It's generally designed to just be displayed on a pet profile page/manage page. Don't need to make a new page to display it. The last section of the tutorial covers this
__________________
My Mods Site (1.3.4, 2020 Mods)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:30 AM.

Currently Active Users: 334 (0 members and 334 guests)
Threads: 4,035, Posts: 31,786, Members: 15,692
Welcome to our newest members, Hizer.
BETA





What's New?

What's Hot?

What's Popular?


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
vBCommerce I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
vBCredits I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
Emoticons by darkmoon3636